Despre predicatori – cica adevarul Evangheliei nu poate fi predicat de oricine

Vizavi de http://ascultareacredintei.wordpress.com/2013/11/21/despre-predicatori-cuvantul-adevarului-evangheliei-nu-poate-fi-predicat-de-oricine

Misionarii ne-au furat pamantul

Activitatea voastra de predicare a fost compromisa de activitatea de predicare efectuata de fartatii vostri din trecut, care au convertit cu forta popoare intregi si i-au subjugat in numele cristosului vostru. Pacat ca nu au avut cum sa citeasca blogul tau, astfel ar fi stiut cum trebuie procedat „crestineste”.

De fapt ce sa ne ascundem dupa deget, Isus probabil facea ca ei daca avea cum. Nu spune el ca „Eu vă spun că, în ziua judecăţii va fi mai uşor pentru Sodoma decît pentru cetatea aceea”? „Vai de tine, Horazine! Vai de tine, Betsaido! Căci dacă ar fi fost făcute în Tir şi Sidon lucrările puternice cari au fost făcute în voi, de mult s’ar fi pocăit stînd în sac şi cenuşă. De aceea, în ziua judecăţii, va fi mai uşor pentru Tir şi Sidon decît pentru voi.”

Adica, soarta cetatilor care nu se lasau fraierite de predicarea lui Isus si a discipolilor lui, avea sa fie chin si distrugere. Ceea ce a promis Isus cetatilor care nu se vor lasa imbarligate de predicarea „vestii bune”, au pus in aplicare crestinii de mai tarziu. Bravo.

Update: crestinul de mai sus continua sa cenzureze comentariile pe situl respectiv. Crestinilor nu le place sa fie contestati 🙂 Culmea e ca imi raspunde la comentariul cenzurat:

Daca mantuirea ar fi fost rezultatul lucrarii oamenilor, ati avea dreptate, Cum nu e asa, restul argumentului e de la sine. Tocmai fiindca Dumnezeu este Cel care a realizat mantuirea pentru om, El poate sa ridice oameni din cea mai de jos groapa a pieirii. Glorie harului Sau!

Vorbeste singur? Nu vad nici un alt comentariu decat al lui 🙂
In alta ordine de idei, comentariul lui n-are nici o legatura cu al meu, se potriveste ca nuca-n perete evident. Eu vorbesc de predicarea lor care a adus atata chin si sclavie (si de predicarea amenintatoare a lui Isus), el vorbeste de povesti de mantuire.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s